Møt Syde-teamet

Vi er et dedikert team med bakgrunn fra reiseliv og handel, og med vår inngående kunnskap og erfaring fra denne bransjen, bringer vi innsikt inn i våre prosjekter for å skape autentiske og effektive løsninger.

Vår ekspertise innen markedsføring og strategi gir oss muligheten til å forstå ditt marked og dine kunders behov, og deretter utvikle målrettet og overbevisende kommunikasjon som skaper resultater. Med vår dype forståelse av reiseliv, opplevelser og handel, og vår evne til å kombinere kreativitet med strategisk tenkning, er vi klare til å hjelpe din bedrift med å nå nye høyder og skape varige inntrykk.

Ved å dykke ned i din merkevare og forstå din bedrifts unike verdier, skaper vi kommunikasjonsstrategier som fremhever din bedrifts personlighet og som skiller deg ut i en mer konkurransepreget verden. Gjennom strategisk rådgivning og innovativ tenkning streber vi etter å maksimere dine resultater. Vi tror på å bygge sterke partnerskap med våre kunder, og vi vil jobbe tett med deg for å forstå dine mål og behov, og deretter levere løsninger som gir deg konkrete resultater.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan Syde kan hjelpe din bedrift med å skape sansefulle kommunikasjonskonsepter som skiller din bedrift fra konkurrentene. Ta kontakt med oss i dag for å starte reisen mot suksess!

Janicke Hansen portrett

Janicke

Daglig leder/CEO

Janicke Hansen er en dreven digital markedsfører med lang erfaring fra bransjen. Hun kan kunsten med å tenke helhetlig i forhold til markedsføring og skape godt og engasjerende innhold. Hun brenner for experience economy og å benytte storytelling som en rød tråd i kommunikasjonen.

Mail: janicke@syde.no

Telefon: 995 85 331

LinkedIn: Janicke Hansen

Ann-Mari Gregersen

Ann-Mari

Innholdsprodusent

Ann-Mari er en erfaren journalist med høy integritet og faglig kunnskap. Hun tar utfordringer på strak arm, holder seg alltid oppdatert, er kreativ og selvstendig. Hun er en drøm å få med på teamet med sin positivitet og profesjonelle bakgrunn.

Mail: ann-mari@syde.no

Telefon: 466 34 380

LinkedIn: Ann-Mari Gregersen

Elise

Elise

Innholdsprodusent

Elise Kabicek Skjerven er en sprudlende, engasjert og dyktig innholdsprodusent, som gjerne hjelper deg med både tekster, innhold til sosiale medier og synlighet i digitale kanaler. Hun er energisk og kunnskapsrik og gir alltid max for kundene sine. 

Mail: elise@syde.no

Telefon: 406 29 376

LinkedIn: Elise Kabicek Skjerven

Sofie Færestrand

Malin

Intern

Malin Isaksen er hos oss i Syde på internship som digital markedsføringsstudent på Noroff. Hun brenner for å skape gode historier og fange publikum, og gir alltid 100%. Vi ser frem til et spennende halvår med henne på teamet.

Mail: malinisaksen@outlook.com

Telefon: 960 12 470

LinkedIn: Malin Isaksen

Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan Syde kan hjelpe din bedrift med å skape sansefulle kommunikasjonskonsepter som skiller din bedrift fra konkurrentene.

Epost: hei@syde.no

Telefon: 995 85 331

Eller benytt kontaktskjemaet under

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Snakkebobler kontaktskjema

Samtykke

5 + 15 =