Markedsføring

Vi i Syde tilbyr en totalpakke for effektiv digital markedsføring, der vi gjør kundene dine oppmerksomme på det du tilbyr, engasjerer dem og hjelper dem med avgjørende kjøpsbeslutninger. Med innsikt, strategi og riktig kanaltilstedeværelse ønsker vi å skape gode resultater og styrke din merkevare med økt mersalg og omsetning.

Søkemotor-optimalisering

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, handler om å tilpasse nettstedet ditt for å oppnå høyere organisk rangering i søkemotorer som Google og Bing. Dette er en kostnadseffektiv kanal som gir deg muligheten til å øke synligheten til din bedrift og tiltrekke kvalifisert organisk trafikk til nettstedet ditt.

Utnytter du potensialet i denne kanalen godt nok? Vi jobber strategisk med søkeordanalyse, optimalisering av nettstedets tekniske aspekter og utvikling av relevant innhold for å sikre at din bedrift får maksimalt utbytte av SEO. Vårt mål er at du skal oppnå økt synlighet, trafikk og konverteringer.

Innholdsmarkedsføring innebærer å skape verdifullt og relevant innhold som tiltrekker og engasjerer din målgruppe, og deretter distribuere dette innholdet gjennom passende kanaler og plattformer. Målet er å bygge tillit, etablere merkevareautensitet og stimulere til handling hos målgruppen din.

Vi hjelper deg med å bygge en sterk merkevare, etablere tillit og oppnå konkrete resultater gjennom innholdsmarkedsføring. Sammen kan vi skape innhold som virkelig gjør en forskjell og som engasjerer din målgruppe på en dypere og mer meningsfull måte.

Innholds-
markedsføring

Sosiale medier

Sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn har blitt en essensiell del av vår digitale hverdag. Det er derfor ingen tvil om at det er viktig å være synlig i sosiale medier, men utover bare å opprette kontoer, kreves det planlegging, pleie, prioritering og analyse. Sosiale medier kan skape store muligheter hvis de brukes riktig. Ved å skape relevant og engasjerende innhold, bygges det relasjoner med din målgruppe som er svært viktige for å oppnå gode resultater.

Vi kan hjelpe deg med å administrere dine sosiale mediekanaler og sikre synlighet i de kanalene hvor du treffer din målgruppe. Vårt erfarne team sørger for at du har en effektiv tilstedeværelse og skaper engasjement gjennom verdifullt innhold. Enten det er å drive dialog, dele nyttige tips og råd eller inspirere med engasjerende innhold, legger vi til rette for økt synlighet og en styrket merkevare i sosiale medier. Vi analyserer og evaluerer resultatene for å sikre at dine sosiale medieaktiviteter gir konkrete resultater.

Annonsering er en effektiv måte å markedsføre og promotere virksomheten din til en bred målgruppe på internett. Det innebærer bruk av ulike annonsetyper og plattformer for å nå potensielle kunder og skape oppmerksomhet rundt produktene eller tjenestene dine. Dette kan inkludere Google Ads, der du viser annonser i søkemotorresultatene, bannerannonsering på ulike nettsteder, annonsering i sosiale medier som Facebook og Instagram, samt programatisk annonsering som automatiserer kjøp og plassering av annonser basert på data og målgruppeinformasjon.

Vi i Syde kan hjelpe deg med å utnytte potensialet i nettbasert annonsering for å oppnå maksimal synlighet og resultater. Vi kan opprette og administrere annonsekampanjer på ulike plattformer, optimalisere budsjettet ditt for å oppnå best mulig avkastning og analysere resultatene for å kontinuerlig forbedre annonseringens effektivitet. Med vår ekspertise innen digital annonsering kan vi hjelpe deg med å nå riktig målgruppe, generere trafikk og konverteringer, og øke merkevarens synlighet og vekst på nettet.

Annonsering på nett

Fant du ikke helt det du så etter?

Les om flere av våre tjenester her

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Snakkebobler kontaktskjema

Samtykke

9 + 11 =