Innhold

Engasjer med godt innhold! Gjør ord som “digital markedsføring”, “innholdsproduksjon” og “samarbeid med influensere” deg svett i nakken? Så bra! Det betyr at spennende muligheter ligger foran deg, og vi hjelper deg på ferden.

Innhold til hvert stadie i
kundereisen

Kundereisen er ikke en lineær reise. Kunden beveger seg ofte både frem og tilbake, mellom behov for inspirasjon og informasjon, frem til kjøp og besøk. For å oppnå suksess med din kommunikasjon gjennom hele kundereisen må du derfor ha innhold som er tilpasset til der kunden er på reisen.

Det første møtet med din bedrift er ofte i inspirasjonsfasen, når kunden leter etter, eller kommer over innhold som gir besøkslyst. Det er her man kan fange oppmerksomheten og skape nysgjerrighet gjennom godt og gjennomtenkt innhold for denne fasen. Videre på reisen trenger kunden mer informasjon, gjerne på bedriftens nettside. Gode tekster og bilder som viser det beste av akkurat ditt tilbud er derfor viktig her. En god nettside fyller derfor en viktig rolle i å gi all den informasjon kunden trenger for å ledes videre i kundereisen og gå til bestilling.

Godt innhold er også viktig under selve besøket eller oppholdet hos din bedrift. Hvordan kommuniserer du ditt servicetilbud når kunder er der, og oppfordrer du til deling av opplevelsene slik at du får utnyttet potensialet i brukergenerert innhold? Vi hjelper deg med å få oversikt over kundereisen og produserer innhold som funker! 

Innhold spiller en avgjørende rolle for å skape suksess. Det handler ikke bare om å ha vakre bilder, men også om å tilby relevant og engasjerende innhold som holder besøkende interessert og driver dem til å handle. Ved å investere tid og ressurser i å utvikle et sterkt og engasjerende innhold, kan du bygge tillit hos besøkende og styrke forholdet mellom din bedrift og publikum.

Når vi tar fatt på planleggingen av en ny innholdsplan, legger vi stor vekt på å skaffe grundig innsikt og nøye analysere målgruppen. Vi dykker ned i deres preferanser, interesser, utfordringer og behov for å få et klart bilde av hvilket innhold som vil treffe dem mest. Basert på denne kunnskapen tilpasses innholdet deretter på en måte som sikrer at det er lettlest, informativt og engasjerende.

Innhold som
engasjerer og
konverterer

Synlighet i søkemotorene

Å oppnå synlighet i søkemotorene er avgjørende for å tiltrekke seg organisk trafikk og nå ut til potensielle kunder. Når brukere søker etter produkter eller tjenester relatert til din bransje, ønsker du at din nettside skal være blant de øverste resultatene de ser. Dette oppnås gjennom effektiv søkemotoroptimalisering (SEO) som fokuserer på å forbedre nettsidens synlighet i søkeresultatene.

Når vi produserer tekster til nettsider, tar vi hensyn til alle aspekter av SEO, fra innholdsoptimalisering og relevant bruk av søkeord til teknisk optimalisering og strategisk lenkebygging. Vi har solid kunnskap og erfaring innen SEO-feltet, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å forbedre din nettsides synlighet i søkemotorene. Med vår ekspertise og erfaring i SEO kan vi hjelpe deg med å øke synligheten din, drive mer trafikk til nettsiden og gi deg større muligheter for konverteringer og vekst.

Når vi hjelper kunder med innholdsmarkedsføring kan det være alt fra enkeltstående artikler, til produksjon av digitale magasiner med mange ulike saker, gode bilder og interessante temaer. Innholdet blir så promotert via sosiale kanaler, nyhetsbrev, kundeklubber og displayannonsering, slik at man sikrer trafikk og konvertering.

Vi produserer selvsagt også de visuelle elementene som trengs til både annonsering og promotering av innholdet, og hjelper deg gjerne med mediekjøp direkte hos publikasjoner eller via Lyll, en selvbetjent annonseplattform som gir deg tilgang til annonseplass i de fleste norske, men også mange utenlandske publikasjoner.

Innholds-markedsføring

Samarbeid med innholds-produsenter

Folkene i Syde har i over 10 år produsert suksessfulle og innovative markedskampanjer ved bruk av innholdsprodusenter spesialisert på reise for utallige nordiske og internasjonale kunder. Vi har laget både små og store kampanjer med alt fra 1 til over 20 innholdsprodusenter involvert, gjort proffe videoproduksjoner med de involverte innholdsskaperne som “skuespillere”, produsert mediebanker med artikler, bildegalleri og promovideoer, laget digitale temahåndbøker samt gjort rene blogg og sosiale medier kampanjer. Våre kunder har vært alt fra enkeltstående hotell til nasjonale destinasjonsselskap. Tjenestene, som tidligere ble tilbudt via NordicTB.com, er nå en del av Sydeuniverset.

Innhold om deg og din bedrift, ført i pennen av andre mennesker, er en god strategi, såfremt du velger de riktige innholdsprodusentene å arbeide med. Vi guider deg på veien med å finne akkurat den eller de innholdsskaperne som kan bidra til å styrke din tilstedeværelse i mediebildet, nå nye kundegrupper og markeder, føre til økt kjennskap og gi økt salg.

Vi har også utviklet et spennende kurs for deg som ønsker å bygge suksessfulle samarbeid med innholdsprodusenter spesialisert på reise, natur- og kulturopplevelser samt kulinariske opplevelser på egen hånd. Her lærer du hvordan man mest effektivt kan jobbe med seriøse innholdsprodusenter, og vi gir deg verktøyene du trenger for å skape effektfulle samarbeid.

Spør oss gjerne om casestudies fra en av våre mange suksessfulle kampanjer i både ut- og innland.

Fant du ikke helt det du så etter?

Les om flere av våre tjenester her

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Snakkebobler kontaktskjema

Samtykke

12 + 1 =