Strategi

Strategiutvikling er nøkkelen til måloppnåelse. Vi hjelper deg med å skape og implementere vellykkede strategier som fører deg fra dagens posisjon til fremtidig suksess.

Kundereise og
personas

Personas og kundereise gir deg innsikt i dine målgruppers behov, ønsker og reise gjennom kjøpsprosessen. Personas er fiktive dybdeprofiler som hjelper deg å forstå hvem dine kunder er, hva de drømmer om, og hva som motiverer dem til å handle. Kundereisen refererer til kundens totale opplevelse og interaksjon med din bedrift, fra første kontakt til etterkjøpsfasen. Ved å bruke personas og forstå kundereisen kan vi identifisere muligheter for å forbedre kundeopplevelsen, øke kundetilfredshet og bygge langsiktige relasjoner.

Ønsker du å forstå dine kunders behov og reise gjennom kjøpsprosessen? Vi hjelper med å kartlegge kundereisen og utvikle relevante personas. Vi graver dypt, samler data og gjennomfører grundige undersøkelser for å identifisere alle trinnene i kundereisen. Vi ønsker å skape en fantastisk kundeopplevelse på alle kanaler og i hvert eneste kontaktpunkt da vi er lidenskapelig opptatt av å skape en god kundeopplevelse på tvers av kanaler og i alle møtepunkt med kundene dine.

En solid markedsstrategi er nøkkelen til å realisere dine forretningsmål. Ved å identifisere målgruppen din, analysere konkurransen, velge effektive markedsføringstaktikker og definere din posisjon i markedet, oppnår du økt synlighet, høyere konverteringer og maksimal suksess i din bransje.

Er du klar for å ta bedriftens markedsføring til neste nivå? Sammen kan vi utvikle en skreddersydd markedsstrategi som gir deg en konkurransefordel og resultater du virkelig kan se og måle! Enten du ønsker å tiltrekke flere besøkende, skape minneverdige opplevelser eller øke salget, så er vi her for å sikre at din bedrift får den oppmerksomheten den fortjener.

Markedsstrategi

Markedsplan

En markedsplan er et praktisk og operativt verktøy som gir deg en konkret handlingsplan for å oppnå dine markedsmål. Den gir retning til markedsføringen av din bedrift og hjelper med å koordinere og organisere markedsaktiviteter for å oppnå ønskede resultater.

Trenger du hjelp med å få utviklet en markedsplan som virkelig fungerer? Vårt erfarne team vil ta din markedsstrategi og gjøre den om til en konkret markedsplan, med alle nødvendige aktiviteter og detaljer på plass for å sette strategien ut i live.

En digital strategi er grunnlaget for å lykkes i dagens digitale verden. Det er en plan som hjelper bedriften din med å utnytte digitale kanaler og verktøy på en smart og effektiv måte. Gjennom en grundig digital strategi kan en virksomhet nå ut til en bredere målgruppe, bygge merkevarebevissthet, skape en sterk online tilstedeværelse, og oppnå økt salg og vekst.

Er du klar til å erobre det digitale landskapet? Vi har inngående kunnskap om digitale flater og kanaler, og vi tryller fram engasjement og lojalitet hos målgruppen din ved hjelp av våre kreative konsepter. Fra å sette tydelige målsetninger til å handle konkret, er vi den ultimate guiden på din digitale reise.

Digital strategi

Innholdsstrategi

En innholdsstrategi er en plan for å utvikle og administrere innhold på en strukturert og målrettet måte. Den definerer hvordan innhold skal opprettes, distribueres og optimaliseres for å nå forretningsmål og engasjere din bedrifts målgruppe. En god innholdsstrategi bidrar til å skape relevant og verdifullt innhold som tiltrekker og engasjerer, bygger merkevarebevissthet, etablerer ekspertise og tillit, og driver ønsket handling fra din målgruppe.

Ønsker du å engasjere din målgruppe og skape verdifullt innhold? Med en målrettet innholdsstrategi utvikler vi en plan for å formidle historiene om dine produkter og tjenester. Ved å basere oss på innsikt og analyse, utvikler vi en tydelig strategi som sikrer en konsekvent og effektiv tilstedeværelse på alle valgte plattformer.

En veldefinert merkevarestrategi er grunnlaget for å bygge en tydelig identitet og retning for din bedrift. Gjennom å skille deg ut fra konkurrentene og skape en unik forbindelse med dine kunder, kan du med en solid merkevarestrategi kommunisere klart, sterkt og relevant, posisjonere deg i markedet, og sikre at kundene velger deg for det som gjør din bedrift unik.

Vi hjelper deg med å utvikle og implementere en skreddersydd merkevarestrategi som gjør deg til det foretrukne valget for dine kunder. Ikke la merkevaren din være et resultat av tilfeldigheter – skap en bevisst plan og gjør det enkelt for kundene å velge deg. Sammen kan vi bygge en merkevare som skiller seg ut og skaper varige inntrykk.

Merkevarestrategi

Kommunikasjons-strategi

En kommunikasjonsstrategi er et viktig verktøy som definerer hva, hvordan, og til hvem du skal kommunisere for å nå bedriftens målsetninger. Den tar utgangspunkt i merkevareplattformen og merkets kjerneidé, og gir en konkret og målrettet retning for kommunikasjonsarbeidet. Det handler om å definere budskap, virkemidler, og kommunikasjonsmål som skal brukes for å skape ønskede resultater.

På tide å skille deg ut og bygge en tydelig identitet? En merkevarestrategi gir deg retningen du trenger! Vi hjelper deg med å utvikle og implementere en skreddersydd merkevarestrategi som gjør deg til det foretrukne valget for dine kunder. Ikke la merkevaren din være et resultat av tilfeldigheter – skap en bevisst plan og gjør det enkelt for kundene å velge deg. La oss skape en merkevare som skiller seg ut fra mengden!

En kanalstrategi handler om å strategisk utnytte og tilpasse bruken av ulike kanaler for å nå ut til din bedrifts målgruppe på en effektiv måte. Det innebærer å definere hva man skal si, hvor og hvorfor, for å oppnå ønsket effekt og engasjere målgruppen. En god kanalstrategi tar hensyn til kanalens særpreg, og resulterer i en arbeidsplan som beskriver målgruppen, kanalenes formål, konkrete mål og hvilket innhold som skal benyttes.

Er du klar for å utnytte ulike kanaler på en smart måte? Vi hjelper deg med å strategisk tilpasse bruken av ulike kanaler for å nå ut til din målgruppe.. La oss være din partner i utviklingen av en vellykket kanalstrategi som sikrer at du når ut til riktig publikum og oppnår ønskede resultater.

Kanalstrategi

Fant du ikke helt det du så etter?

Les om flere av våre tjenester her

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Snakkebobler kontaktskjema

Samtykke

10 + 7 =