Hei! Så fint at du klikket deg videre!

Det betyr vel at du er litt nysgjerrig på hvordan vi i Syde kan hjelpe bedriften din på veien mot nye suksesshistorier?

Vi hjelper deg
å nå dine mål

Vi i Syde hjelper bedrifter innen reiseliv, opplevelser og handel med å skape sansefulle kommunikasjonskonsepter, for hele  kundereisen. Det betyr at vi tenker gjennom alle steg i en kundes digitale reise, fra inspirasjon og research til booking og besøk, og lager et helhetlig konsept for hvordan og hvor du bør kommunisere i de ulike stadiene. I prosessen utvikler vi også gode konsepter og produktpakker sammen med deg, slik at ditt servicetilbud treffer de riktige menneskene.

Hørtes det komplisert og vanskelig ut? Det er egentlig ikke det. Det gjelder bare å identifisere de rette målgruppene og utvikle et personasgalleri for akkurat din bedrift, og deretter kommunisere til dem der de er, på en måte de forstår og kjenner seg igjen i. Det handler med andre ord om å fokusere på kundens behov, tilrettelegge med gode produktpakker, og videreformidle hvordan din bedrift imøtekommer behovene.

Syns du det høres ut som en god strategi for å få flere fornøyde kunder og bærekraftig helårsdrift? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat omkring dine behov.

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Snakkebobler kontaktskjema

Samtykke

1 + 2 =

Les mer om våre tjenester her